Сто и кусур секунди со Војдан Прави Влогови!!! (90 SECONDS PARODY)Здраво на сите,добредојдовте во ново видео и првата пародија на овој канал.Се надевам дека ќе ви се допадне и ако е така ставете лајк,коментирајте да видам што мислите и се гледаме во следно видео 😀

Instagram
https://www.instagram.com/andrejpravivlogovi/

Facebook Official Profile
https://www.facebook.com/andrej.pavlovski.5

Facebook Page
https://www.facebook.com/AndrejPraviVlogovi

source